Hoofdsponsor
Van Dijk
Goud sponsor
Metadecor
Zilver sponsors
Kagas Sport-inn

Henrico Abma kiest voor DOS

De eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen is bekend. Henrico Abma, 26 jaar en woonachtig in Zwolle, is keeper en komt momenteel uit voor Nunspeet.

Henrico is oorspronkelijk afkomstig uit Genemuiden en daar heeft hij ook in de jeugd gevoetbald. Als 2e jaar C-junior is hij naar het toenmalige FC Zwolle gegaan waar hij tot 2e jaar A gespeeld heeft totdat hij zijn kruisband scheurde. De revalidatie van deze zware blessure heeft hij gedaan bij sc Genemuiden en daar heeft hij tevens een jaar bij de selectie gezeten. Na één jaar heeft hij bewust gekozen om een stapje terug te doen en is ‘verhuisd’ naar DESZ uit Zwartsluis om veel wedstrijden te spelen en zichzelf te ontwikkelen. Na twee jaar is hij vervolgens naar Nunspeet gegaan waar hij nu voor het derde jaar actief is. 

Henrico heeft voor DOS gekozen omdat hij het een mooie club vindt met een rijke historie. Henrico: “De gesprekken met de TC en de trainer gaven mij al het warme gevoel van de club. Daarnaast ken ik een aantal jongens vanuit mijn tijd bij sc Genemuiden en die waren ook heel positief over DOS. De club wil graag een stabiele 1e klasser worden en ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen. Het zou fantastisch zijn om met drie Kamper clubs in de eerste klasse te spelen.”

DOS is ontzettend blij met de komst van de ervaren keeper. Men is bijzonder tevreden over de huidige twee keepers en hun ontwikkeling, maar zijn met slechts twee keepers te kwetsbaar.

Koos Westendorp, bestuurslid voetbaltechnische zaken

Webshop DOS Kampen

Je wilt graag lid worden van onze prachtige vereniging?

Zaterdag 25 mei
Kampioenswedstrijd: Sparta Enschede - DOS Kampen
Eindstand: 2- 2 DOS KAMPIOEN!

Kijk voor diverse sponsormogelijkheden binnen D.O.S. Kampen.