Hoofdsponsor
At Sea
Goud sponsor
Metadecor
Zilver sponsors
Hanze Staete Makelaardij & Vastgoedbeheer Rational

ATK RTK nieuwe brons sponsor!

De businessclub van vv DOS Kampen heeft opnieuw uitbreiding in haar sponsornetwerk. Onlangs heeft eigenaar Joep Roth van Bosch Car Service ATK RTK zijn handtekening gezet onder een 3-jarig bronzen sponsordeal. Joep heeft zelf al jaren geleden zijn voetbalschoenen aan de wilgen gehangen maar blijft de voetbalsport een warm hart toedragen, en nu in het bijzonder onze mooie club.

BCS ATK RTK.......de garage......uw auto, onze zorg!

Even in een paar woorden omschrijven wat Auto Techniek Kampen / Revisie Techniek Kampen voor u kan betekenen, dat is niet zo eenvoudig. Het komt er op neer, dat ATK RTK uw problemen oplost! En dan bedoelen we natuurlijk problemen die met uw auto te maken hebben. Uiteraard kan de klant bij ATK terecht voor APK keuringen, onderhoud, reparaties, het uitlezen van storingen en nog veel meer. Maar waar vindt u nog een garage die met u meedenkt. Die belt wat de reparatie gaat kosten of vraagt of u dat ene onderdeel ook niet beter kunt vervangen nu de motor toch los ligt. Een bedrijf waar u altijd binnen kunt lopen met vragen of om zelf even te kijken hoe het er voor staat met uw auto. Kijk, dat is meedenken met je klanten!

ATK verricht de reparaties onder BOVAG garantie en BOSCH service garantie. Wij nemen particuliere, bedrijfsauto's en leaseauto's onder onze hoede. En... niet onbelangrijk! ATK zorgt dat u niet stil komt te staan als uw auto een nachtje moet blijven. Door de aanschaf van twee splinternieuwe leenauto's die u gedurende de reparatie van uw eigen auto kunt gebruiken. Zoals gezegd.... uw auto, onze zorg.

Ambachtsstraat 21
8263 AJ Kampen
Tel. 038-3315940
garage@ATK-RTK.nl
www.atk-rtk.nl

Joep Roth van ATK RTK schudt de hand van Wilfred Horst (bestuurslid commerciële zaken DOS Kampen)

Webshop DOS Kampen

Je wilt graag lid worden van onze prachtige vereniging?

Zaterdag 25 mei
Kampioenswedstrijd: Sparta Enschede - DOS Kampen
Eindstand: 2- 2 DOS KAMPIOEN!

Kijk voor diverse sponsormogelijkheden binnen D.O.S. Kampen.