Hoofdsponsor
Biodiesel Kampen
Goud sponsor
Brugmedia
Zilver sponsors
Esso Vermeulen Rational

Dirkzwager Groep 5e hoofdsponsor in 8x8!

Kampen, 10 mei 2019

De businessclub van v.v. D.O.S. Kampen is trots en verheugd om te melden dat opnieuw een nieuwe hoofdsponsor zal toetreden tot de hoofdsponsorgroep 8x8. Afgelopen week heeft Dirkzwager Groep B.V. het akkoord gegeven op een overeenkomst voor drie jaar.

Kevin Uitermark (Algemeen Directeur Dirkzwager Groep): "DOS Kampen is een mooie club met fantastische kernwaarden die overeenkomen met de waarden van ons bedrijf. Investeren in talent, mouwen opstropen en maatschappelijk betrokken. Wij sluiten graag aan bij de kopgroep en de uitbreiding van het zakelijk netwerk." De Dirkzwager Groep is gespecialiseerd in vastgoed onderhoud met de volgende disciplines; mutatie en dagelijks onderhoud, schilderwerk, bouwkundig onderhoud en betonrenovatie, zijn gevestigd in Almere en actief in heel Nederland.

DOS Kampen bestuurslid Wilfred Horst: "Fantastisch dat we de groei in de businessclub verder kunnen vormgeven met de uitbreiding van een nieuwe hoofdsponsor. We bereiken hiermee een trotse groep van vijf hoofdsponsoren. Uiteindelijk hopen we de groep te complementeren tot acht partners (8x8). In de breedte is de vereniging in een positieve ontwikkeling en we hopen als kers op de taart binnenkort het kampioenschap van de eerste selectie te kunnen verzilveren. DOS Kampen, 'Samen beter!'" 

De hoofdsponsorgroep 8x8 bestaat uit: Biodiesel Kampen BV, Van Dijk Groothandel – Campenaer Koffie, Dirkzwager Groep, Floorever Kampen en De Gilden Groep (Zonnegilde, Bouwbedrijf De Gilden, Bar en restaurant At-Sea). 

Kijk hier voor meer info over de Dirkzwager Groep: www.dirkzwager-groep.nl

Webshop DOS Kampen

Je wilt graag lid worden van onze prachtige vereniging?

Zomerprogramma DOS 1

Gewijzigde openingstijden zomerperiode!