Hoofdsponsor
Floorever
Goud sponsor
Renes Makelaardij
Zilver sponsors
AH Lovinkstraat Meuleman Makelaardij

Vijf bussen naar Sparta Enschede-DOS (UPDATE!)

Wedstrijd van het jaar: de kampioenswedstrijd zaterdag 2e klasse H Sparta Enschede - DOS  Kampen

Goedendag Dossers,

Wat hebben we toch een mooie club met een grote supportersschare! Aanstaande zaterdag is het een belangrijke dag, namelijk een dag waarop DOS de eerste kans heeft om na jaren in de 2e klasse weer een stapje hogerop te gaan naar de 1e klasse.
We zijn als supportersvereniging blij dat we me maar liefst vijf bussen richting Enschede gaan. Enschede zal dan ook geel/zwart kleuren zaterdag.

Vertrektijden!
Nu hebben we alleen nog een aantal verzoeken om alles in goede banen te leiden...
Kom op tijd naar sportpark de Maten. Vanaf ‪11:30 uur‬ zijn we als bestuur aanwezig op 'de Maten'. De eerste bus vertrekt om 12:00 uur en de laatste rond 12:20 uur vanaf de Maten! Om ‪12:00 uur zal de bus met opstapplaats vanaf de Dr. Damstraat vertrekken richting 'De Maten'.

Je kunt vooraf bij ons de DOS sjaaltjes kopen voor € 7,50. Ook moeten we op tijd de € 5,- p.p. ontvangen die we voor de busreis vragen. Graag op tijd afrekenen om zo te zien wie er in welke bus zit want we moeten met z’n allen naar Enschede maar ook weer terug met z’n allen ;-) Dus stap in dezelfde bus terug naar Kampen als dat je met de heenreis bent gekomen. We zullen de bussen voorzien van een nummer.

De supportersvereniging wil ook tijdens deze dag een nieuwe ledenwerfcampagne beginnen. Voor slechts € 12,- ben je al een jaar lang lid en als jeugdlid tot 16 jaar mag je al voor € 6,- per jaar deel uitmaken van de SV DOS Kampen. Dus vul even een formulier in om zo lid te worden aanstaande zaterdag. We zijn echt nieuwe leden nodig om alles te kunnen financiëren. Om even een beeld te geven: een bus huren kost ongeveer € 11,- per persoon als de bus vol zit. Wij bieden dit aan voor € 5,- per persoon en met vijf bussen kunt u uitrekenen wat de kosten voor ons zijn... Daarom zullen we tijdens de busreis ook drankjes verkopen om zo nog iets terug te verdienen.
Drankprijzen zijn € 1,50 voor een biertje, € 1,- voor een blikje fris en € 0,50 voor een flesje water. Het kan voorkomen dat we door de voorraad heen raken tijdens de trip van zaterdag maar hier geldt 'op is op'. Voor één bus is het makkelijker plannen dan voor vijf. We hopen dat jullie hier begrip voor hebben.

Club van 100
Tot slot willen we de Club van 100 nog bedanken voor de bijdrage in de kosten.

We hopen dat we zaterdag de kampioensvlag in de top kunnen hijsen en we een mooi feestje hebben na afloop in de DOS kantine.

Kom moedig 'Onze Jongens' zaterdag aan! Met onze steun moet het vast gaan lukken.

Namens het bestuur van de SV DOS Kampen

Webshop DOS Kampen

Je wilt graag lid worden van onze prachtige vereniging?

Zaterdag 21 september
BEKER: DOS - Nunspeet 1
Aanvang: 15.00 uur op sportpark De Maten

Kijk voor diverse sponsormogelijkheden binnen D.O.S. Kampen.