Hoofdsponsor
At Sea
Goud sponsor
Landsman en Teune
Zilver sponsors
4IT Professionals Slagerij Van Guilik

IJsseltoernooi 2019 weer groot succes!

Zaterdag 8 juni jl. werd er op sportpark de Maten de derde editie van het IJsseltoernooi georganiseerd. Dit jeugdtoernooi is specifiek voor de teams in de leeftijdscategorie JO11 en JO13. Aan deze editie van het toernooi deden 19 teams mee van 11 verschillende verenigingen. Er werd gespeeld in vier verrschillende poules: poule JO11-1 (4 teams), poule JO11-2 (5 teams), JO13-1 (5 teams) en JO13-2 (5 teams) in een halve competitie zodat iedereen één keer tegen elkaar komt te spelen. Het team met dan de meeste punten heeft de poule gewonnen en ontvangt de eerste prijs!

Maar naast de winst en prestatie is plezier tijdens het toernooi ook een belangrijk aspect en ook respect voor de tegenstander, scheidsrechter en omstanders staan hoog in het vaandel en daarvoor hebben we de Fair Play Cup in het leven geroepen. Voor elke leeftijdscategorie is hier een beker voor uitgereikt (één voor JO11 en voor JO13).

Dit jaar hebben we voor het eerst het onderdeel Penaltybokaal toegevoegd waarbij iedere speler en één van de begeleiders een penalty moesten nemen. 

Ruim 250 spelers met daarnaast nog de nodige begeleiding, ouders, broers/zussen, opa's en ma's waren aanwezig op deze zwaar bewolkte dag met veel wind en af en toe wat miezerregen ... De eerste editie in 2017 was zeer warm en zonovergoten maar om te voetballen was het prima weer.

Het IJsseltoernooi is dit jaar ook weer mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Kagas in samenwerking met Nefit/Bosch. Naast deze steun heeft ook Springkussenverhuur Kampen haar medewerking verleend. Present-it heeft de hele dag gezorgd dat we op de velden goed te verstaan waren d.m.v. geluidversterking en Van Dijk Groothandel heeft het patat voor haar rekening genomen. Het fruit werd beschikbaar gesteld door Hoogstede Groente en Fruit. Alle sponsoren dank hiervoor!

Klik hier indien je naar het complete fotoverslag wilt gaan van het toernooi (foto's van Frans Habekotté en André Koers)

Hieronder de eindstand van de diverse poules en de winnaars van de Fair Play Cup.

Winnaar Fair Play Cup JO11: SVI JO11-2

Winnaar Fair Play Cup JO13: DOS Kampen JO13-1

Winnaar Penaltybokaal JO11: sc Genemuiden JO11-2

Winnaar Penaltybokaal JO13: SEH JO13-1

Eindstanden in de diverse poules

  Poule JO11-1   Poule JO11-2   Poule JO13-1   Poule JO13-2
1. SVI 1. Wilsum 11-1 1. SEH 1. DOS Kampen 13-2
2. Go-Ahead Kampen 2. Go-Ahead Kampen 2. asv Dronten 2. WHC
3. Wijhe '92 3. sc Genemuiden 3. DOS Kampen 3. Go-Ahead Kampen
4. DOS Kampen 4. DOS Kampen 4. Go-Ahead Kampen 4. DOS Kampen 12-1
    5. SVI 5. sc Rouveen 5. sv Urk 13-3
Webshop DOS Kampen

Je wilt graag lid worden van onze prachtige vereniging?

Zaterdag 21 september
BEKER: DOS - Nunspeet 1
Aanvang: 15.00 uur op sportpark De Maten

Kijk voor diverse sponsormogelijkheden binnen D.O.S. Kampen.