Hoofdsponsor
Dirkzwager Groep
Goud sponsor
Metadecor
Zilver sponsors
4IT Professionals Slagerij Van Guilik

Programma voorbereiding 1e selectie

Inmiddels zit de eerste trainingsweek er al weer op. De afgelopen week hebben de spelers van het 1e en 2e elftal gezamenlijk getraind. Afgelopen zaterdag (10 augustus) was er een trainingsdag op sportpark De Maten. Tussen de middag werd er met elkaar geluncht in de kantine. 

Vanaf nu gaan beide elftallen gescheiden van elkaar trainen. Vrijwel alle spelers zijn terug van vakantie. Twee spelers (Christian van der Worp en Toine Mulder) zijn wegens een blessure nog langdurig uit de roulatie. Verder verloopt de voorbereiding naar volle tevredenheid.
Na het kampioenschap van afgelopen seizoen wacht een hele mooie uitdaging in de 1e klasse D. Maar voordat de competitie van start gaat duurt nog even. De eerste wedstrijd wordt pas gespeeld op zaterdag 21 september. Het competitieprogramma wordt uiterlijk eind augustus bekend gemaakt.

Zaterdag 17 augustus staat voor het 1e elftal een wedstrijd gepland in het kader van het Berend Elzerman Toernooi (BET) in Oosterwolde. DOS speelt dan om 13.00 uur tegen de organiserende vereniging VSCO ’61. Op donderdagavond 22 augustus speelt DOS om 19.15 uur tegen SVI haar tweede wedstrijd van het BET. De laatste wedstrijd van het toernooi mogen de geelzwarten het opnemen tegen KHC. Aanvangstijdstip 15.15 uur.

Op zaterdag 31 augustus start het bekerprogramma met een uitwedstrijd tegen WVF. De wedstrijd begint om 15.00 uur. De tweede en derde bekerwedstrijd worden thuis afgewerkt. Op zaterdag 7 september treedt DOS aan tegen asv Dronten en een week later (14 september) komt DESZ naar De Maten. Beide wedstrijden beginnen eveneens om 15.00 uur.

Klik hier om naar de foto's te gaan van de trainigsdag op 10 augustus.

Webshop DOS Kampen

Je wilt graag lid worden van onze prachtige vereniging?

Zaterdag 19 oktober
COMPETITIE: csv Apeldoorn - DOS
Aanvang: 15.00 uur sportpark Orderbos

Kijk voor diverse sponsormogelijkheden binnen D.O.S. Kampen.