Hoofdsponsor
Dirkzwager Groep
Goud sponsor
Profnorm Kampen
Zilver sponsors
Hanze Staete Makelaardij & Vastgoedbeheer Weever slopen en bouwen

Uitgekookt, onderweg naar een gouden toekomst!

Afgelopen woensdagavond 18 september was de businessclub van DOS Kampen te gast bij onze zilversponsor Uitgekookt in IJsselmuiden.

We kijken terug op een zeer geslaagde bijeenkomst met een goede opkomst en prima sfeer. In het openingswoord door Tiem Landsman werd teruggekeken op de sportieve ontwikkeling van het afgelopen seizoen: het kampioenschap en daarmee de promotie naar de 1e klasse in het bijzonder, de activiteiten vanuit de businessclub en de groeiende lijn in de uitbreiding van de sponsoren en onze club. Vervolgens werd door Wilfred Horst de introductie gedaan van het nieuwe trainerstrio Marcel Post, Edwin Starke en Wilco de Vries (keeperstrainer) en werden de nieuwe spelers geïntroduceerd.
Daarna was het woord aan gastheer Johan van Marle van Uitgekookt. De terecht trotse ondernemer nam ons mee in de strategische verandering in zijn organisatie. Van kleine, lokale groenteman naar de marktleider in 2023.

Achter deze visie / ambitie ligt een gefundeerd plan. Digitalisering, data-analyses, veranderingsmanagement, groei, ambachtelijk, passie en gezond verstand als uitgangspunten. Het evenement werd ondersteund d.m.v. de audiovisuele deskundigheid van Present-it.

Na een interessante rondleiding konden we allemaal proeven en zelf ervaring opdoen bij de food experience. Complimenten, absoluut top!

Het slotakkoord was aan Art Langeler, directeur voetbalontwikkeling KNVB, voormalig coach van o.a. PEC Zwolle en Jong Oranje, en voormalig Hoofd Jeugdopleiding PSV. Art gaf zijn visie op vragen als “Waar staan we met de ontwikkeling van het Nederlandse voetbal?”, “Hoe borgen we de ontwikkeling van jeugdtalent in relatie tot de samenwerking tussen betaald voetbal organisaties en amateurclubs?” en “Hoe kan het bedrijfsleven hierin ondersteunen?”. Uiteraard mocht een leuke anekdote over de samenwerking met DOS toppers als Hans van Dijkhuizen en Jaap Stam niet ontbreken.

Al met al een geslaagd event en prima start van het seizoen. We zijn onderweg naar een gouden toekomst. DOS Kampen, samen beter!

 
De nieuwe spelers uit selectie presenteren zich    
 
    Johan van Marle presenteert zijn bedrijf
 
Met z'n allen een rondleiding door het bedrijf    
 
Art Langeler presenteert zijn visie op het huidige (jeugd)voetbal   Wilfred Horst (links) bedankt Art Langeler
Webshop DOS Kampen

Je wilt graag lid worden van onze prachtige vereniging?

Zaterdag 19 oktober
COMPETITIE: csv Apeldoorn - DOS
Eindstand: 4 - 1

Kijk voor diverse sponsormogelijkheden binnen D.O.S. Kampen.