Hoofdsponsor
Van Dijk
Goud sponsor
Veltman Financieel Adviseurs
Zilver sponsors
Kagas Rational

19/10/2019 Das DOS Oktoberfest zum drittens Mal!'

Voor de derde keer organiseert Supportersvereniging DOS Kampen 'Das DOS Oktoberfest 2019' in Kampen. 

Dit groots traditionele Duitse volksfeest vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2019 in de voetbalkantine van DOS Kampen. De voetbalkantine wordt omgetoverd tot een Beierse Wirtezelte (biertent), heren in stijlvolle lederhosen, vrouwen dirndls en bier dat rijkelijk vloeit. Dat zijn de ingrediënten van een traditioneel oktoberfest.
Wat maakt het Oktoberfest in Kampen dan tot een 'DOS' Oktoberfest zul je wel denken. Het antwoord is vrij simpel: in Kampen zijn de lederhosen nog stijlvoller, de dirndls net iets korter, vloeit het bier nog rijkelijker en ... DJ Sporieverdorie & Blaaskapelle Wir Sind Der Aus!
De zaal gaat om 20:00 uur open en vanaf 20:30 uur öffnet der Oberbürgemeister die Abend. De tap zal worden open gezet en zullen de lange biertafels in 'Mariannes Bierstube' zich vullen met pullen bier, glazen wijn en dansende mensen die geen uitdaging zien op de dansvloer.

Blaaskapelle Wir Sind Der Aus aus Kampen zal de tijdens avond muzikaal bijstaan met echte schlagerklanken en polka’s. Zodra deze mannen en vrouwen rood zijn aangelopen en uitgeput het podium verlaten komen de echte DJ schlagers voorbij en zullen ze niet stoppen voor middennacht!

De organisatie heeft DJ Sporieverdorie weten te strikken. Onder het genot van de Duitse deuntjes die de DJ produceert kan men op 19 oktober genieten van de twee drankjes waar elk Oktoberfest om draait: bier en wijn. Ook voor het inwendige van de mens wordt voor gezorgd met echte Duitse Bratwurst van de BBQ grill bereid door een gezellige grillmaster.

Ben je van plan om met een groep / team te komen? Dan raad de organisatie je aan om Team tafelkaarten (min. 8 kaarten tegelijk afnemen) te kopen in de voorverkoop. Er zijn een beperkt aantal gereserveerde teamtafels zo verzeker je jezelf van een zitplaats en dat je met je vrienden en/of vriendinnen bij elkaar zit.

De eerste 80 voorverkoopkaarten krijgen ook nog eens een gratis liter blik Festbier!

Alles op een rij:

Datum: Zaterdag 19 oktober 2019
Locatie: vv DOS Kampen De Maten 8 Kampen 
Entree 18+: SV Leden € 5,- incl. een Bratwurst
  Niet Leden € 10,- incl. een Bratwurst
Aanvang: 20:30 uur – 00:30 uur
Zaal open: 20:00 uur

Kaart voorverkoop vanaf heden via SV DOS Kampen of de organisatie leden (Frans Habekotté) vrijblijvend reserveren is vanaf nu wel mogelijk. Reserveren per mail is ook mogelijk via supportersvereniging@doskampen.nl

Toegang alleen vóór leden en introducés 18+ van s.v. DOS Kampen, v.v. DOS Kampen, k.v. DOS Kampen en g.v. DOS Kampen.

 

Webshop DOS Kampen

Je wilt graag lid worden van onze prachtige vereniging?

Zaterdag 19 oktober
COMPETITIE: csv Apeldoorn - DOS
Eindstand: 4 - 1

Kijk voor diverse sponsormogelijkheden binnen D.O.S. Kampen.