Hoofdsponsor
Biodiesel Kampen
Goud sponsor
Yes Telecom
Zilver sponsors
Hanze Staete Makelaardij & Vastgoedbeheer Banner

Wedstrijdverslag DOS 1

Net als vorig jaar speelde DOS de eerste wedstrijd van het toernooi in Oosterwolde tegen gastheer V.S.CO. ’61. In de editie 2017-2018 gingen de poelänten er met de drie punten vandoor (1-2), dit keer waren de kanaries met 1-0 winnaar.

Al binnen vijf minuten kreeg DOS een enorme kans. Erik Rotman bediende de diepgaande Arjen Vorsselman met een prima pass. Arjen kon voor eigen succes gaan, maar koos voor een voorzet. Helaas ontbrak de scherpte in de afwerking en ging de kans verloren. DOS bleef de bovenliggende partij en had meer balbezit, maar zoals wel vaker in de opstartfase van het seizoen lukte niet alles.
V.S.C.O. ’61 kwam er niet aan te pas. Het doelpunt in de 24e minuut was dan ook een totale verrassing. Henk Elskamp kreeg op dik twintig meter voor de goal de bal in de voeten. Hij bedacht zich niet en schoot de bal in de rechterbovenhoek. Keeper Kevin Dijkstra had dit niet zien aankomen en stond te ver voor zijn doel. Hij kon de bal alleen maar nakijken.

Na rust bleef DOS dominant, maar ook nu was de beste kans voor V.S.C.O.’61. Trainer Bulent Akar had zijn elftal in de tweede helft wat compacter laten spelen, waardoor DOS meer moeite had om zich er door heen te voetballen. Pas in de eindfase kwam Richard Meuleman over rechts goed door, maar ook nu werd de kans niet benut. Keeper Alexa Grootenhuis was ook nu een sta-in-de-weg.

Aanstaande woensdagavond om 19.15 uur mag DOS zich proberen te revancheren tegen Zwolsche Boys, dat de eerste wedstrijd met 2-1 wist te winnen van WVF.

Webshop DOS Kampen

Je wilt graag lid worden van onze prachtige vereniging?

Zaterdag 18 augustus 14.30 uur
TOERNOOI: VSCO '61 - DOS
Eindstand: 1 - 0

Kijk voor diverse sponsormogelijkheden binnen D.O.S. Kampen.