Hoofdsponsor
Biodiesel Kampen
Goud sponsor
Heutink en Heij
Zilver sponsors
RCS Dienstverlening RM Fashion

Indeling Jeugdteams 2018-2019

Beste leden,

Hierbij publiceren wij de voorlopige selecties voor het seizoen 2018 – 2019. De indeling is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld.

Wijze van indelen
Er is gebruik gemaakt van input die is ingewonnen bij leiders, trainers en andere betrokkenen. We hopen natuurlijk dat iedere speler vol enthousiasme het nieuwe seizoen ingaat.

Ondanks alle zorgvuldigheid realiseren we ons ook dat er mogelijk spelers (en/of ouders) teleurgesteld zijn. Wellicht zijn er wensen die niet bekend zijn geweest of zijn ouders / spelers van mening dat ze te laag zijn ingedeeld. We zullen hiervoor ook na deze publicatie vaak niet een oplossing kunnen bieden en kunnen alleen maar om begrip voor onze keuzes vragen.

Onderstaande indeling is op basis van voorlopige selecties. Vaak bestaat het misverstand dat er dan nog heel veel wijzigingen mogelijk zijn. Dit is niet het geval. Wijzigingen kunnen verstrekkende gevolgen hebben op de andere indelingen, zie het als een kaartenhuis.
Wel kunnen we de komende tijd als vereniging nog gedwongen wordt andere keuzes te maken. Als bijvoorbeeld als gevolg van afmeldingen / aanmeldingen een team moet worden opgeheven / toegevoegd, kan dit betekenen dat de overige spelers over andere teams worden verdeeld. We gaan er vooralsnog vanuit dat dit niet nodig zal zijn.

Ouderavond
Dinsdag 12 juni hebben een ouderavond georganiseerd, Deze ouderavond staat in het teken van kennismaken en uitwisselen van informatie. Als goed is heeft u hier een mail over ontvangen. Graag zie u we op de ouderavond .

De teams JO8 en JO9 van 19.00 - 19.45 uur;
De teams JO10, JO11, JO12 en JO13 en MO11 en MO12 van 20.00 - 20.45 uur;
De teams JO15, JO17 en JO19 van 21.00 - 21.45 uur.

Nieuwe leden welkom?
We streven er na dat zoveel mogelijk leden kunnen genieten van voetballen bij onze mooie vereniging. Ken je dergelijke potentiële nieuwe leden? Laat ze vooral contact met ons opnemen! U kunt hiervoor mailen naar: nieuweleden@doskampen.nl
We gaan proberen om een passende plaats voor nieuwe spelers te vinden. In sommige leeftijdscategorieën is het wellicht alleen mogelijk om eerst trainend lid te worden. Na het ontvangen van de mail wordt er zo snel mogelijk contact opgenomen.

Met vriendelijke groet,

De Voetbalorganisatorische Zaken en de Technische Commissie

Hieronder de (voorlopige) indelingen

Webshop DOS Kampen

Je wilt graag lid worden van onze prachtige vereniging?

Zaterdag 2 juni
Nacompetitie:
Veensche Boys - DOS
Eindstand: 5 - 2; Veensche Boys gaat door in de nacompetitie

Kijk voor diverse sponsormogelijkheden binnen D.O.S. Kampen.