Hoofdsponsor
Van Dijk
Goud sponsor
Heutink en Heij
Zilver sponsors
AH Lovinkstraat Weever slopen en bouwen

Verlengingen contracten trainers!

Voetbalvereniging DOS Kampen is verheugd te kunnen melden dat zij in onderlinge overeenstemming de contracten van het trainersduo Edwin Kwakkel en Marcel Post met een jaar heeft verlengd. De beide oefenmeesters liggen nu tot en met het seizoen 2018/2019 vast. Naast Kwakkel en Post werden ook de contracten van Gerjo Vijge, Rob Kabboord en Raymon Beuling verlengd. Zij gaan volgend jaar respectievelijk de O19-1, de O17-1 en de O15-1 van DOS trainen.

Met de verlenging van de contracten van Kwakkel en Post wil DOS Kampen de ingeslagen weg verder continueren. De twee hebben in de eerste helft van het huidige seizoen bewezen zowel langs het veld als daarbuiten in staat te zijn een uitstekende invulling te geven aan het technische beleid en de bijbehorende doelstellingen. Onder hun hoede kende DOS een van de meest succesvolle seizoensstarts in vele jaren.

Naast de verlenging van Kwakkel en Post waren er dus ook meerdere jeugdtrainers die een seizoen langer aanblijven. De ontwikkeling en doorstroming van de jeugd is van cruciaal belang voor het succes van DOS Kampen. Vanzelfsprekend zijn we dan ook zeer content dat ook volgend seizoen echte DOSsers voor de groep staan die zich de afgelopen jaren al veelvuldig hebben bewezen op dit vlak.

De Technische Commissie van DOS gaat nog wel op zoek naar een vervanger voor Emiel Diender, de huidige trainer van DOS 2. Emiel heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. We gunnen hem van harte een mooie kans na de afgelopen jaren met succes hard gewerkt te hebben aan een sterk en stabiel 2e elftal.

Het managementteam en de Technische Commissie

Webshop DOS Kampen

Je wilt graag lid worden van onze prachtige vereniging?

Zaterdag 19 januari
Competitie: DOS - DZSV
Eindstand: 2 - 0

Kijk voor diverse sponsormogelijkheden binnen D.O.S. Kampen.