hoofdsponsor
Floorever
co-sponsor
Veltman Financieel Adviseurs
sub-sponsor
RM Fashion Van Kesteren

Start voorverkoop kaarten!

Vanaf morgen (zaterdag 13 mei) start de voorverkoop van de kaarten voor de jubileumwedstrijd DOS Kampen tegen de Ex-Internationals KNVB. Het is een unieke mogelijkheid voor iedereen die nog eens de vedetten van weleer (sommige spelers nog niet eens zo lang geleden gestopt) wil zien voetballen. Binnen afzienbare tijd worden er namen bekendgemaakt die op komen 'draven'. De Ex-Internationals spelen relatief nog maar weinig wedstrijden (afgelopen jaar maar drie ...) dus het is een bijzondere gelegenheid om ze nu eens op ons eigen sportpark te mogen begroeten!

Start voor verkoop
Zaterdagmiddag (13 mei) vanaf 13:30 uur is er de mogelijkheid om kaarten te kopen in de voorverkoop. In de kantine is een hoek ingericht waar men de kaarten kan kopen. Er zijn jeugdkaarten (t/m 15 jaar) en die kosten 3 euro per stuk. De kaarten in de voorverkoop voor 16+ kosten 7 euro per kaart. Aan de kassa voorafgaand aan de wedstrijd zijn beide type kaarten een euro duurder.

Zorg dat je van de partij bent op zaterdag 10 juni! Gaat een prachtige (feest)dag worden waar we ook de 'aftrap' gaan doen (d.m.v. het Hanzetoernooi voor eerste elftallen) voor de Internationale Hanzedagen die vanaf 15 juni in Kampen worden georganiseerd. Ter afsluiting van die dag en tevens van het NEENGTIG jubileumjaar is dan de jubileumwedstrijd tegen de Ex-Internationals om 19:00 uur.

Webshop DOS Kampen

Je wilt graag lid worden van onze prachtige vereniging?

Info over Algemene Ledenvergadering.

Info over het jubileumprogramma

DekatelFloorever