Hoofdsponsor
Floorever
Goud sponsor
BPD
Zilver sponsors
Fitland Weever slopen en bouwen

Verslag Pupil van de week

Zaterdag 13 mei was ik pupil van de week bij de thuiswedstrijd tegen vv Hellendoorn.
Ik moest om 12.45 uur aanwezig zijn in de kantine. Voordat ik met het 1e meeging naar het sponsorhome voor de wedstrijdbespreking, kon ik nog net even het kampioenschapsfeest meemaken van DOS JO13-3 in de kantine. Na de wedstrijdbespreking zijn we richting de kleedkamer gegaan om ons om te kleden voor de warming-up. Hier ging ik met de wisselspelers even hooghouden en een rondo doen. Voor het begin van de wedstrijd mocht ik tossen tussen de teams van de scheidsrechter. Hierna mocht ik de aftrap doen en scoren op de keeper van vv Hellendoorn.

Tijdens de wedstrijd mocht ik in de dug-out zitten bij de wissels, dit was ook heel leuk. In de 1e helft vielen ook nog eens drie mooie doelpunten voor DOS. In de rust mocht ik penalty’s schieten op Jorian van Dijk. Van de tien penalty’s heb ik er zeven ingeschoten. DOS won de wedstrijd uiteindelijk met 5-1. Helaas werden ze net geen periodekampioen.

Na de wedstrijd kreeg ik van John de Just drinken en patat. Hierna gingen we na het sponsorhome waar ik met mijn favoriete spelers Julian de Ruiter, Raymon Beuling en Twan Knul op de foto ben gegaan.
Hier kreeg ik tevens een mooie bal een vaantje met alle handtekeningen van de spelers en een oorkonde.

Ik wil als laatste de hele selectie van DOS Kampen en dan met name John de Just bedanken voor de GEWELDIGE middag die ik heb gehad. Een dag om nooit meer te vergeten!

Jens Rill

Webshop DOS Kampen

Je wilt graag lid worden van onze prachtige vereniging?

Zaterdag 26 mei
Competitie:
De Esch - DOS
Aanvang: 14.30 uur op sportpark De Weschterik in Oldenzaal

Kijk voor diverse sponsormogelijkheden binnen D.O.S. Kampen.