Goud sponsor
Yes Telecom
Zilver sponsor
AH Lovinkstraat Meuleman Makelaardij
Brons sponsor
Van de Wetering Hekwerken

Gezocht: nieuwe trainer voor 2e

Onlangs heeft de huidige trainer/coach van DOS Kampen 2, Emiel Diender, aangegeven dat zijn ambitie hoger ligt en heeft besloten aan het einde van dit seizoen DOS te gaan verlaten. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor onze tweede selectie/beloftenteam voor het seizoen 2018-2019.

Onze tweede selectie speelt in de eerste klasse KNVB en is in de filosofie van de club een opleidingselftal voor onze eerste selectie. Vandaar dat wij op zoek zijn naar een trainer die deze filosofie wil onderschrijven en waarborgen. Hij/zij dient een echte opleider te zijn en goed kunnen samenwerken met zowel de staf van de tweede selectie alsook met de hoofdtrainer(s) van het eerste en de trainer(s) van andere seniorenteams en JO19. We hechten waarde aan het trainersdiploma TC3 en indien je TC2 hebt dan is dat een pré.

Vanzelfsprekend wordt je binnen onze vereniging op waarde geschat. Je wordt opgevangen in een betrokken vereniging waar veel mensen dagelijks met het wel en wee van de vereniging bezig zijn. Je ontvangt een salaris welke is vastgelegd in de DOS-CAO welke marktconform is.

Heb je interesse of wil je meer informatie hebben, neem dan z.s.m. contact op met Koos Westendorp (bestuurslid voetbaltechnische zaken) via e-mail info@schildersbedrijfwestendorp.nl of bel 06 5330 5361.

De Technische Commissie en het Management Team

Webshop DOS Kampen

Je wilt graag lid worden van onze prachtige vereniging?

Oefen: DOS - CVVO Lemmer
Eindstand: 0 - 1
Check het winterprogramma!

Kijk voor diverse sponsormogelijkheden binnen D.O.S. Kampen.