Hoofdsponsor
Biodiesel Kampen
Goud sponsor
Wiechel Bestratingen
Zilver sponsors
AH Lovinkstraat CoopCompact

Geslaagde sponsoravond met een gouden rand

DOS Kampen heeft een meer dan bijzondere sponsoravond achter de rug. Woensdag 17 januari presenteerde de vereniging in het distributiecentrum van Van Dijk Groothandel niet alleen een geheel nieuw sponsorconcept, ook de gouden selectie van ‘88 werd op fantastische manier in het zonnetje gezet. Bijna dertig jaar na dato ontvingen de helden van weleer hun kampioensschaal. 1988 is compleet.

‘88’ stond centraal tijdens de sponsoravond. Het meest memorabele jaar in de geschiedenis van DOS Kampen is vertaald naar een 8x8-sponsorconcept, wat tot uitdrukking komt in een hoofdsponsorgroep van maximaal acht bedrijven die elk jaarlijks 8.000 euro bijdragen. Woensdagavond werden de eerste vier bedrijven gepresenteerd: Floorever Powered By Wendy Meuleman, De Gilden Groep, Biodiesel Kampen BV en Van Dijk Groothandel/Campenaer Koffie. Alle vier tekenden zij tijdens de feestelijke avond hun contract.

Bestuurslid commerciële zaken Wilfred Horst: “Vanuit het rijke verleden willen we op deze manier een link leggen naar het heden, met ambitie voor de toekomst. Ik ben heel trots dat vier prachtige Kamper bedrijven zich hieraan verbonden hebben. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst!”

PrestOp
Ook nieuw is het PrestOp-fonds (prestatie en opleiding) dat de sponsorcommissie lanceerde. Geïnteresseerde ondernemers kunnen hierin een bedrag storten dat volledig wordt ingezet om de ontwikkeling van talentvolle jeugd een impuls te geven. Op deze manier dragen sponsors direct bij aan de toekomst van de vereniging, terwijl zij tegelijk volop gebruik kunnen maken van het DOS-sponsornetwerk.

Kampioensschaal 
De avond kreeg dankzij gastspreker Hans Kraay jr. een gouden omlijsting. Niet alleen boeide hij het talrijke publiek met zijn eindeloze anekdotes, hij had ook een verrassing bij zich voor de kampioenen van 1988. Aanvoerder Cor van der Weerd mocht uit handen van Kraay de kampioensschaal ter herinnering aan ’88 in ontvangst nemen. Destijds ontving de algeheel amateurkampioen alleen een wisselbeker en zodoende ontbrak een blijvende trofee. Dankzij het 8x8-concept ontstond het idee om de schaal alsnog uit te reiken. Het heeft even geduurd, maar de succesvolste DOS-selectie uit de geschiedenis kreeg eindelijk een blijvende en welverdiende, prachtige waardering voor die prestatie. 

Klik hier voor een uitgebreide fotoreportage

De selectie en begeleiding selectie 1987-1988   De kampioensschaal
 
Webshop DOS Kampen

Je wilt graag lid worden van onze prachtige vereniging?

Zaterdag 16 februari
Competitie: DOS - IJVV
Eindstand: 1 - 2

Kijk voor diverse sponsormogelijkheden binnen D.O.S. Kampen.