Hoofdsponsor
Van Dijk
Goud sponsor
De Feestmeesters
Zilver sponsors
Esso Vermeulen Timmer & Van Meurs

Volop nieuwe sponsormogelijkheden

Afgelopen woensdag tijdens de zeer succesvolle sponsoravond heeft de sponsorcommissie, door middel van bestuurslid commerciële zaken Wilfred Horst, de nieuwe sponsormogelijkheden bij DOS Kampen gepresenteerd. Achter de schermen was men hier al een tijdje mee bezig maar zo aan het begin van het nieuwe jaar was dit een prima plek en moment om hiermee naar buiten te komen.

Allereerst zijn de bestaande pakketten veranderd in een gouden, zilveren of bronzen pakket (i.p.v. ster, co of sub). Inhoudelijk zijn hier en daar wat lichte aanpassingen maar verder deze liggen aardig in lijn met wat er lag. Het meest in het oogspringend is dat er een hoofdsponsorgroep is opgericht, het zogenaamde '8x8-hoofdsponsorgroep': een kopgroep van een achttal sponsors die als kartrekker willen fungeren om DOS naar een hoger niveau te tillen. Tijdens de sponsoravond werden de eerste vier hoofdsponsors al gepresenteerd en de contracten getekend: Floorever Powered By Wendy Meuleman, De Gilden Groep (waaronder onder andere Bouwbedrijf De Gilden, Zonnegilde en Restaurant At Sea), Biodiesel Kampen BV en Van Dijk Groothandel / Campenaer Koffie (klik hier voor de foto's) Dit 8x8-concept is natuurlijk ontstaan vanuit de gedachte naar het meest succesvolle jaar in de geschiedenis van DOS en dit geheel is een knipoog naar het rijke verleden. Maar naast dat rijke verleden heeft men ook het plezier in het heden en vooral ambitie richting de toekomst hoog in het vaandel staan.

Verder is er ook nog een nieuwe mogelijkheid gecreeërd, namelijk PrestOp. Dit staat voor Prestatie en Opleiding. Deze mogelijkheid wordt aangeboden aan bedrijven die zich willen 'verbinden' aan de met name jonge talenten binnen de vereniging. De jeugdopleiding is een belangrijk onderdeel van DOS en vanuit dit 'fonds', wat beheert wordt door het bestuur samen met de sponsorcommisie, worden mogelijkheden geboden om hier nog meer invulling aan te geven.

Tijdens de sponsoravond werd er ook een nieuwe voorzitter van de sponsorcommissie gepresenteerd! Tiem Landsman heeft zijn ja-woord gegeven tegen de vereniging om de sponsorcommissie te gaan leiden. Jos van der Weerd treedt (vanwege andere verplichtingen) een stapje terug als voorzitter en neemt zitting in de sponsorcommissie als commercieel zaken buitendienst.

Hieronder het nieuwe sponsorboekje waarin de diverse mogelijkheden allemaal nog eens aan bod komen.

Webshop DOS Kampen

Je wilt graag lid worden van onze prachtige vereniging?

Zaterdag 16 februari
Competitie: DOS - IJVV
Eindstand: 1 - 2

Kijk voor diverse sponsormogelijkheden binnen D.O.S. Kampen.