Hoofdsponsor
Van Dijk
Goud sponsor
Horlogeloods.nl
Zilver sponsors
Kagas Sport-inn

Verslag Pupil van de week

Een dag om nooit te vergeten!
Op maandagavond 4 december 2017 kreeg mijn moeder een telefoontje van meneer de Just. Ik mocht op zaterdag 9 december 'pupil van de week' zijn. Wat vond ik dat leuk! Maar helaas ging deze wedstrijd vanwege het slechte weer niet door. Gelukkig voor mij mocht ik de eerst volgende thuiswedstrijd van DOS 1 'pupil van de week' zijn en afgelopen zaterdag 3 februari 2018 tegen DZSV was het zover.

Een beetje gespannen stond ik deze dag op. Om 13.15 uur moest ik in de kantine zijn. Langzaam kwamen de spelers van het 1ste ook binnen en mocht ik mee naar de bestuurs-/sponsorkamer voor de wedstrijdbespreking. Nadat ik mij had voorgesteld ging trainer Edwin Kwakkel van start.
Toen ging ik met meneer de Just mee naar de kleedkamer, daar kreeg ik het trainingspak aan van 'pupil van de week', kreeg ik gave bal en een vaantje met alle handtekeningen erop van het 1ste team.
Nadat het eerste en ik klaar waren met de warming-up, gingen we ons in de kleedkamers klaarmaken om het veld op te gaan. De scheidsrechters, grensrechters en ik voorop, gevolgd door de spelers.
De aftrap van de wedstrijd mocht ik doen, langs de spelers van DZSV op het doel en de keeper van DZSV af en de bal ging in het net!
Samen met de reservespelers nam ik plaats in de dug-out. Het was behoorlijk koud, maar gelukkig kreeg ik een warme jas aan en een dekentje over.
De spelers gingen met 0-0 de rust in. Tijdens de rust mocht ik penalty`s nemen op de reservekeeper Jesper Tennekes. Van de 10 maakte ik er 7. Een gedeelde 1ste plek.
Tijd voor de 2de helft. Wederom nam ik plaats in de dug-out. In de 2de helft scoorde DOS 2x tegen DZSV en was de eindstand 2-0. Het aantal goals van DOS had ik wel goed, maar die van DZSV helaas niet.

Na de wedstrijd kreeg ik lekker een patatje en mocht ik samen met mijn moeder, opa en een vriendje naar de sponsorruimte. Na een lekker glaasje cola ben ik met mijn favoriete speler uit het 1ste Kevin Dijkstra op de foto geweest. Ook heb ik een leuke foto samen met de hoofdtrainer Edwin Kwakkel en de verzorger van het 1ste Anthony Renwarin.

Dit was het einde van mijn 'dag om nooit te vergeten'! Het was een super dag!!
Bedankt meneer de Just en het 1ste team van DOS!

Groeten,
Rowil Hoogstede

Webshop DOS Kampen

Je wilt graag lid worden van onze prachtige vereniging?

Zaterdag 16 februari
Competitie: DOS - IJVV
Eindstand: 1 - 2

Kijk voor diverse sponsormogelijkheden binnen D.O.S. Kampen.