Hoofdsponsor
Floorever
Goud sponsor
Heer & Meester
Zilver sponsors
4IT Professionals Sport-inn

Erik Rotman keert terug!

Al enkele jaren is er sprake van een mogelijke terugkeer van Erik Rotman naar zijn oude club. Maar nu is het dan eindelijk zo ver. Ook de afgelopen jaren is er steeds contact geweest tussen Erik en de technische staf van DOS. Maar Erik had het nog ontzettend naar zijn zin en kon telkens zijn contract met sc Genemuiden met een jaar verlengen. Dat had eveneens voor volgend seizoen gekund, maar Erik heeft zelf besloten om er niet nog een jaar aan vast te plakken. “Ik heb al die jaren met heel veel plezier het groenwit van de Sportclub verdedigd. Het is een fantastische vereniging, maar ik heb besloten dat het tijd wordt om een stapje terug te doen”, aldus Erik.

En wat is er dan mooier om terug te keren bij de club waar het allemaal begon? Erik: “Ik heb altijd gezegd dat als ik stop bij de Sportclub, ik terugkeer bij DOS. Ik heb veel aan DOS te danken en kan nu wat terug doen. Met mijn ervaring kan ik de jonge groep denk ik nog een hoop leren. En bovendien kan ik zelf ook lekker op de fiets naar het voetbal”. 

Erik Rotman, inmiddels 32 jaar, heeft op jonge leeftijd al de stap naar het 1e elftal van DOS gezet. Hij heeft voordat hij in 2006 naar PEC Zwolle vertrok, 56 officiële competitie- en bekerwedstrijden in de hoofdmacht gespeeld. Hierin scoorde hij maar liefst tien keer. Zijn profcarrière bij PEC duurde in totaal twee jaar. Daarna heeft hij tien seizoenen voor sc Genemuiden gespeeld. 

Het MT van DOS Kampen is bijzonder blij met deze eerste en belangrijke aanwinst voor het nieuwe seizoen. Koos Westendorp, bestuurslid voetbaltechnische zaken: “Erik is een hele ervaren voetballer die met zijn mentaliteit, inzicht en schitterende traptechniek een grote aanwinst is voor onze relatief jonge selectie. Daar gaan we hopelijk nog een paar jaar veel plezier aan beleven”.

Foto: sc Genemuiden

Het managementteam 1e en 2e selectie en <21 jaar

Webshop DOS Kampen

Je wilt graag lid worden van onze prachtige vereniging?

Zaterdag 23 maart
Competitie: DZSV - DOS
Aanvang: 15.00 uur in Dinxperlo

29, 30 april en 1 mei 2019!