Hoofdsponsor
Floorever
Goud sponsor
Heer & Meester
Zilver sponsors
Esso Vermeulen Kok

In Memoriam Joke Post

Vrijdag 6 juli overleed Joke Post. Opnieuw verliest onze vereniging een zeer gewaardeerd vrijwilliger die zich gedurende geruime tijd en op velerlei gebieden heeft ingezet voor DOS.

Joke stond, samen met haar man Gerrit, jarenlang garant voor een gastvrije ontvangst in ons sponsorhome. Ze was niet alleen gastvrouw tijdens de thuiswedstrijden van het eerste en andere (sponsor)activiteiten, ook bereidde ze deze evenementen met veel toewijding (culinair) voor. Beroemd waren haar gehaktballetjes.

Met haar inzet bood Joke onze vereniging en onze sponsoren een ‘thuis’. Bezoekers voelden zich welkom en konden in een aangename en altijd gezellige omgeving netwerken. Daarnaast heeft Joke heel veel uren vrije tijd in DOS gestoken door bij allerlei activiteiten de helpende hand te bieden. De laatste jaren droeg ze haar steentje bij aan de kaartverkoop en probeerde zij waar mogelijk in het sponsorhome aanwezig te zijn.

Na een lange periode van ziek-zijn is Joke op 64-jarige leeftijd heengegaan. We wensen Gerrit, de kinderen en verdere familie en vrienden veel sterkte toe bij dit grote verlies!

Webshop DOS Kampen

Je wilt graag lid worden van onze prachtige vereniging?

Zaterdag 20 april
Competitie: DOS - ASC '62
Eindstand: 2 -2

29, 30 april en 1 mei 2019!

LAATSTE KANS!