Hoofdsponsor
At Sea
Goud sponsor
Heutink en Heij
Zilver sponsors
Esso Vermeulen Meuleman Makelaardij

Voetbalplaatjes inzamelen!

De laatste paar dagen van de voetbalplaatjesspaaractie van de Jumbo zijn ingegaan ... sommigen hebben het boek al vol en anderen moeten nog een aantal of zelf nog veel plaatjes sparen! Het is ons doel dat wij alle spelers willen helpen zijn of haar boek vol te krijgen!

Daarom mag iedereen vanaf woensdag tot en met zaterdag (5 t/m 8 december) zijn dubbele of de overgebleven plaatjes inleveren in de kantine (tijdens openingstijden van de kantine). De jeugdspelers die deze week hun plaatjes inleveren in de kantine ontvangen een zakje snoep.

We vragen je wel om een gunst ... zou je uit willen zoeken per honderdtal, dus 0-99, 100-199, 200-299, enzovoort. En dan deze bij elkaar in een zakje of elastiekje er om doen. Dit scheelt ons enorm veel werk om uit te zoeken!

Ophaalmiddag
Woensdag 12 dec vanaf 15.30-17.00 uur mag iedereen in de kantine komen om hun laatste plaatjes op te halen!

Hulp gevraagd
Wij zoeken nog ouders die ons willen helpen met uitzoeken van alle plaatjes. Dit gaan we doen op maandag 10 dec van 18.00- 21.00 uur en woensdag 12 december van 13.00 - 15.00 uur! Wil je komen helpen uitzoeken stuur dan een berichtje naar Marjolein van der Vinne via 06-51192624. Bedankt alvast!

Hartelijke groet,

Marianne en Marjolein

Webshop DOS Kampen

Je wilt graag lid worden van onze prachtige vereniging?

Zaterdag 25 mei
Kampioenswedstrijd: Sparta Enschede - DOS Kampen
Eindstand: 2- 2 DOS KAMPIOEN!

Kijk voor diverse sponsormogelijkheden binnen D.O.S. Kampen.