Hoofdsponsor
At Sea
Goud sponsor
Profnorm Kampen
Zilver sponsors
Kagas Weever slopen en bouwen

Landsman en Teune + Weever Groep tekenen contract

De vakantie is voor nagenoeg iedereen achter de rug. Dat geldt zeker voor de mensen in de sponsorcommissie. Kort geleden zijn er weer twee contracten getekend door sponsors die graag een nieuwe verbintenis met onze vereniging aangegaan zijn. Landsman en Teune heeft een gouden sponsorcontract getekend en de Weever Groep heeft een zilveren sponsorcontract getekend.

Landsman en Teune Financieel Raadgevers
Zoekt u rust, ruimte en regie in uw financiën? Dan moet u nodig gaan praten met Landsman en Teune. Tiem Landsman en Rein Teune staan voor u klaar om uw huidige stand van zaken goed door te lichten en vooral te kijken naar de toekomst en uw wensen. Met een persoonlijk financieel plan heeft u grip op uw financiën. Of het nu gaat over uw hypotheek, oudedagsvoorziening of het nastreven van uw idealen staan Tiem en Rein u bij met hun deskundige en jarenlange ervaring!
Kijk voor meer informatie op: www.landsmanenteune.nl

Weever Groep
Ook al een jarenlange relatie ligt er tussen de Weever Groep en DOS. De Weever Groep bestaat o.a. Weever Bouw, Weever Slopen en Graansloot Kampen. De broers Jelle en Bart Weever staan als vierde generatie aan het roer van een ondernemende groep bedrijven. Bij Weever Bouw is men druk doende met prachtige (nieuw)bouw projecten, bijvoorbeeld de nieuwe AH bij station Kampen Zuid en ook de nieuwbouw van Uitgekookt in IJsselmuiden. Weever Slopen gaat op vakkundige manier projecten te lijf op heel breed gebied. Zo hebben zij het hele dak van de kantine en kleedkamers gedemonteerd toen daar asbest in gesignaleerd was (en later door Weever Bouw weer vernieuwd). Bij Graansloot Kampen worden een groot aantal aan (bulk)goederen opgeslagen en later uitgereden verder de regio (Noord/Oost Nederland) in. Met scheepsladingen tegelijk komen ze via de IJssel aan en worden de goederen op een snelle manier in de juiste opslagruimte 'geloodst'. Vervolgens gaan op afroep vrachtwagens weer het land in.
Kijk voor meer informatie op: www.weever.nl

Tiem Landsman (rechts) tekent het contract in bijzijn van Wilfred Horst.

Webshop DOS Kampen

Je wilt graag lid worden van onze prachtige vereniging?

Zaterdag 25 mei
Kampioenswedstrijd: Sparta Enschede - DOS Kampen
Eindstand: 2- 2 DOS KAMPIOEN!

Kijk voor diverse sponsormogelijkheden binnen D.O.S. Kampen.