Hoofdsponsor
Van Dijk
Goud sponsor
Heutink en Heij
Zilver sponsors
AH Lovinkstraat Slagerij Van Guilik

Duckies: nieuw initiatief in jeugdopleiding

Al tientallen jaren kunnen jonge kinderen bij DOS Kampen kennismaken met het voetbalspel via de Voetbalschool. Vanuit de Voetbalschool zijn al diverse talenten ontsproten die op hoog niveau voetballen of hebben gevoetbald. In de Voetbalschool biedt DOS de allerjongsten de kans om spelenderwijs samen met anderen te kijken of voetbal wat voor hen is. De volgende stap was dan om op zesjarige leeftijd door te stromen naar een team die ingedeeld is in een KNVB-competitie (een JO8-team).

Binnenkort is er binnen DOS een nieuwe mogelijkheid: de Duckies! Deze kinderen (meisjes en jongens) spelen elke zaterdagmorgen onderling ‘echte’ wedstrijdjes. Op deze manier leert men spelenderwijs kennis maken met het wedstrijdelement. Ze komen in een bepaalde ritme wat nodig is om deze teamsport actief te bedrijven. Ook voor de ouders is dit zeer leerzaam. De wedstrijden worden altijd gespeeld op sportpark De Maten waardoor het nog minder belastend is voor kind en ouder omdat er nog geen reguliere trainingen zijn en ook geen uitwedstrijden.

We starten op zaterdagmorgen 15 september van 9.00 uur tot 10.00 uur en dan elke zaterdag tot en met 24 november. Na de winterstop (zaterdag 2 maart) beginnen we weer voor de tweede seizoenshelft. In de winterstop en aan het eind van het seizoen is er ook de mogelijkheid om over te stappen naar het spelen in competitieverband.

Het kind mag meedoen vanaf 5 jaar tot 9 jaar en het dient zich wel aan te melden als lid van DOS Kampen. Meer informatie en aanmelden kan via nieuweleden@doskampen.nl. Naast het spelen op zaterdag mag het ook meedoen in de diverse activiteiten welke georganiseerd worden binnen de vereniging zoals het Sinterklaasfeest en zaalvoetbaltoernooi. Als de speler ook nog gebruik wil maken van de Voetbalschool mag dat vanzelfsprekend ook nog!

Webshop DOS Kampen

Je wilt graag lid worden van onze prachtige vereniging?

Zaterdag 25 mei
Kampioenswedstrijd: Sparta Enschede - DOS Kampen
Eindstand: 2- 2 DOS KAMPIOEN!

Kijk voor diverse sponsormogelijkheden binnen D.O.S. Kampen.