Hoofdsponsor
Van Dijk
Goud sponsor
Brugmedia
Zilver sponsors
Hanze Staete Makelaardij & Vastgoedbeheer Kok

Presentje van de supportersvereniging!

Voor wie?
Voor elk spelend lid van vv DOS Kampen EN voor alle leden van de Supportersvereniging DOS Kampen (let op: ben je spelend lid en lid van de Supportersvereniging, dan vervalt het recht op een presentje als spelend lid. Dus je hebt recht op één presentje).

Wanneer af te halen?
Tijdens de Open Dag op zaterdag 15 september a.s. heeft de supportersvereniging een kraam met merchandising en een kraam voor uitgifte van de presentjes. De kraam staat er vanaf 13:30 uur tot 17:00 uur.
Om alles in goede banen te leiden, vragen wij de leiders van elk team de presentjes af te halen voor het gehele team. Leden van de supportersvereniging kunnen op vertoon van het ledenpas het presentje afhalen (heb je nog geen ledenpas ontvangen, gaan we dit ter plekke regelen!).

Ben je verhinderd tijdens de open dag?
Geen probleem natuurlijk, wij zullen de presentjes de komende twee thuiswedstrijden (22 september en 13 oktober) voor u bewaren. Daarna gaan we de niet afgehaalde presentjes in de verkoop doen en vervalt het recht op het presentje (helaas is het kostentechnisch niet mogelijk het presentje naar ieder een te versturen).

Wilt u lid worden van de Supportersvereniging?
Bent u nog geen lid van de Supportersvereniging, dan is nu het moment! Voor slechts € 12,- (tot 16 jaar € 6,-) bent u lid en ondersteunt u ons om leuke activiteiten, (sfeer)acties en evenementen te organiseren.
Indien u tijdens de Open Dag lid wordt, is er ook een presentje voor u (let op: OP=OP).

De Supportersvereniging

Webshop DOS Kampen

Je wilt graag lid worden van onze prachtige vereniging?

Zaterdag 25 mei
Kampioenswedstrijd: Sparta Enschede - DOS Kampen
Eindstand: 2- 2 DOS KAMPIOEN!

Kijk voor diverse sponsormogelijkheden binnen D.O.S. Kampen.