Hoofdsponsor
Floorever
Goud sponsor
De Feestmeesters
Zilver sponsors
AH Lovinkstraat CoopCompact

Aankondiging Grote Clubactie!

DOS Kampen doet dit jaar voor de tweede keer mee met de Grote Clubactie. De Grote Clubactie is een actie waarbij we door verkoop van loten veel geld voor de vereniging kunnen verdienen. 

De afgelopen twee jaar is er hard gewerkt aan het verduurzamen van onze vereniging. De zonnepanelen zijn geplaatst en hebben we led-verlichting langs de velden. Daardoor besparen we veel energie en dus ook veel geld. Maar dan is onze accommodatie nog lang niet klaar. Er is nog een wens. Een wens die heel veel geld kost waar we veel geld voor nodig hebben. De kleedkamers zijn een belangrijke plek voor elk team, maar is ook een visitekaartje voor onze bezoekers. Onze kleedkamers zijn gedateerd en aan renovatie toe en dat is de volgende stap. Daar hebben we veel geld voor nodig. En dat is net als vorig jaar ons doel voor Grote Club Actie.

Met de Grote Clubactie kunnen we, als iedereen zich hier vol overgave voor inzet, vrij eenvoudig veel geld mee binnenhalen. We vragen 200 jeugdleden om loten te verkopen. Als elk jeugdlid 10 loten verkoopt dan levert dat de club bijna 5000 euro op. 

De verkoop van loten start vanaf maandag 15 oktober tot en met 3 november 2018. In eerste instantie via onze jeugdleden. Maar, senioren, en ieder ander lid, mogen natuurlijk ook loten verkopen aan bijvoorbeeld collega’s op zijn of haar werk of misschien de werkgever wel zo gek zien te krijgen om een SUPER lot (= 50 loten) te laten kopen (verkoopboekje aanvragen? Dat kan via marjoleinvandervinne@outlook.com) De prijs voor één lot is € 3,-.

Van de opbrengst gaat 80% (dus € 2,40 per lot) rechtstreeks naar de clubkas. Van de overige 20% organiseert de Grote Clubactie de loterij, met als hoofdprijs € 100.000,-.

Verkoopmethode
Eenmalige machtiging: de leden gaan met de verkoopboekjes (met 20 loten per boekje) op pad en noteren de gegevens van de lotenverkopers in de verkoopboekjes.

Beloning BESTE verkopers
Voor de echte verkopers binnen onze club stellen we ook een aantal prijzen beschikbaar. De eerste prijs is een gesigneerd DOS-shirt met een gesigneerde bal, tweede prijs en derde prijs is een gesigneerde bal. Via kids.clubactie.nl kunnen de jeugdleden ook veel andere prijzen winnen. 

Uitdelen van de Verkoopboekjes
In de week van 15 oktober worden de verkoopboekjes uitgedeeld door Marjolein van der Vinne en Edwin Burgman aan de trainers.

Als men nog meer boekjes wenst of een senior/ander lid wil loten verkopen kan dat ook bij Marjolein en Edwin worden aangevraagd. Via marjoleinvandervinne@outlook.com of e.g.burgman@gmail.com

Webshop DOS Kampen

Je wilt graag lid worden van onze prachtige vereniging?

Zaterdag 25 mei
Kampioenswedstrijd: Sparta Enschede - DOS Kampen
Eindstand: 2- 2 DOS KAMPIOEN!

Kijk voor diverse sponsormogelijkheden binnen D.O.S. Kampen.