Hoofdsponsor
Van Dijk
Goud sponsor
Brugmedia
Zilver sponsors
Kagas Sport-inn

We all ♥ 80’s, 90’s & 00’s Party!

Supportersvereniging DOS Kampen organiseert: We all 80’s, 90’s & 00’s met medewerking van:

Danny Heden
Danny Heden is een Nederlands volkszanger. Hij zingt veelal vrolijke liedjes die vaak gaan over de liefde. Op jonge leeftijd zong Danny al veel bij piratenfeesten en cafés. Velen zeiden dat hij meer met zijn zangcapaciteiten moest doen. Daarom bracht hij in 2007 zijn eerste single uit. Zijn huidige singles worden tegenwoordig goed opgepakt door bijvoorbeeld RadioNL. Ook is Danny een graag geziene artiest bij de sterren.nl en de mega piraten festivals. Danny zingt tijdens zijn optredens naast eigen nummers ook veel repertoire van collegae als Jan Smit, Nick & Simon, Django Wagner, Frans Duijts en vele anderen.

Anneke Verstege
Anneke Verstege is ondertussen geen onbekende in onze DOS kantine. Een allround zangeres met een dijk van een stem. Zij weet van elke gelegenheid een feestje te maken! Haar zangkunsten zijn van een hoog kaliber met een zeer breed repertoire: van Top 40 naar Evergreens en van Ballads naar Hollandstalig. De klassiekers zullen dus non-stop langs je worden afgeschoten en meezingen is toegestaan!

DOS DJ
Onze DJ neemt je mee naar de DOS disco-periode met hits als o.a. AC/DC, Bryan Adams, Doe Maar, Nena, Simple Minds, U2 en nog veel meer ...

Feestjes vier je samen, samen beter en de toegang is gratis!

Waar en wanneer?
Datum: 10-11-2018
Locatie: Kantine vv DOS Kampen
Aanvang: 20:30 uur

Webshop DOS Kampen

Je wilt graag lid worden van onze prachtige vereniging?

Zomerprogramma DOS 1

Gewijzigde openingstijden zomerperiode!