Hoofdsponsor
Van Dijk
Goud sponsor
Heutink en Heij
Zilver sponsors
Esso Vermeulen Uitgekookt Van Marle

Marcel Post volgend seizoen hoofdtrainer

De zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer i.v.m. het vertrek van Edwin Kwakkel was voor DOS van korte duur. Binnen de eigen geledingen is de oplossing gevonden. Marcel Post, die dit jaar samen met Edwin al invulling geeft aan het trainerschap, wordt voor volgend seizoen de hoofdtrainer. Na zorgvuldige afstemming met de spelersraad was het managementteam er snel uit.

Koos Westendorp, bestuurslid voetbaltechnische zaken, verwoordt het als volgt: “Marcel heeft zich het afgelopen jaar prima ontwikkelt en heeft zijn ambities nooit onder stoelen of banken gestoken. En wij hebben alle vertrouwen in hem. Het is dan ook niet meer dan logisch om hem die verantwoordelijkheid te geven.” 

Marcel Post is blij met de erkenning en waardering vanuit DOS. Marcel: “Ik ben zeer content met de kans die ik van DOS krijg. Het draagvlak vanuit de spelers en de technische staf is voor mij van groot belang. Ik heb gemerkt dat die groot is en dat geeft mij het vertrouwen om alleen aan deze prachtige uitdaging te beginnen.”

Webshop DOS Kampen

Je wilt graag lid worden van onze prachtige vereniging?

Zaterdag 25 mei
Kampioenswedstrijd: Sparta Enschede - DOS Kampen
Eindstand: 2- 2 DOS KAMPIOEN!

Kijk voor diverse sponsormogelijkheden binnen D.O.S. Kampen.