Hoofdsponsor
Van Dijk
Goud sponsor
Renes Makelaardij
Zilver sponsors
Fitland Timmer & Van Meurs

FIFA 19 toernooi: schrijf je nu in!

Supportersvereniging DOS Kampen organiseert voor de vierde keer op rij een FIFA 19 Toernooi. Ben jij de FIFA 19 Koning(in) van DOS Kampen?

Zaterdag 19 januari 2019 organiseert SV DOS Kampen een FIFA 19 toernooi voor leden van supporters-, voetbal-, korfbal- en gymnastiekvereniging DOS Kampen in de voetbalkantine van vv DOS Kampen. Het toernooi begint om 13.00 uur met een poulefase en afhankelijk van het aantal deelnemers speelt iedereen drie of vier wedstrijden in de poulefase. Vervolgens gaan de nummer één en twee van iedere poule door naar de knock-out fase. Daarna is het net als in de Champions League en blijven twee deelnemers over voor de finale. Er wordt ook een troostfinale tussen de nummer drie en vier gespeeld. In totaal zal het hele toernooi ongeveer vier tot vijf uur duren.

De inschrijvingen gaan hard dus als je nog niet bent ingeschreven, doe dat dan snel want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. Je kan je inschrijven via supportersvereniging@doskampen.nl en vermeld daarbij je naam, leeftijd en de club waarbij je bent aangesloten. De kosten om mee te doen zijn € 3,-. Aanwezig 12:30 uur en het FIFA 19 toernooi start om 13.00 uur, dus graag minimaal een half uur voor de start aanwezig zijn en betalen kan op de middag zelf.

Webshop DOS Kampen

Je wilt graag lid worden van onze prachtige vereniging?

Zaterdag 25 mei
Kampioenswedstrijd: Sparta Enschede - DOS Kampen
Eindstand: 2- 2 DOS KAMPIOEN!

Kijk voor diverse sponsormogelijkheden binnen D.O.S. Kampen.